- Autor: Hanka Malkova
- Doba přípravy (min.): 30
- STOB recept
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Brambory rané | 320 |
Fazolky | 320 |
Makrela uzená | 120 |
Olej řepkový | 10 |
Hořčice dijonská | 10 |
Med | 10 |
Dochucovadla:
kopr, citronová šťáva
Energetická hodnota celkem: 3302 kJ
Bílkoviny (g): 38,
Tuky (g): 36,
Sacharidy (g): 75,
SAFA (g): 8,
Cukry (g): 18,
Vláknina (g): 16,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 1651 kJ
Bílkoviny (g): 19, Tuky (g): 18, Sacharidy (g): 37.5, SAFA (g): 4, Cukry (g): 9, Vláknina (g): 8, Sůl (g): 1
Postup přípravy
Brambory uvaříme ve slupce, těsně před koncem vaření přidáme i mražené fazolky, slijeme a necháme vychladnout. Brambory a fazolky pokrájíme, přidáme uzenou makrelu, nasekaný kopr a ochutíme hořčičným dresinkem, který připravíme smícháním medu, hořčice, citronové šťávy a oleje.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.